Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 22.07.2022 10:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-3791@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektora, praktické ukázky
Vzkaz pro lektora, organizátora: více takových praktických seminářů :-)

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 22.07.2022 09:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-4723@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktické ukázky, erudice lektora, cvičení bez přemíry teorie, odpovědi na otázky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Mohl být delší :).
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za úžasný a užitečný seminář. Vzkaz panu lektorovi: Děkuji za odblokování beder (od středy nebolí) a slibuji: budu cvičit :).

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 22.07.2022 07:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-3833@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? jednoduché cviky a možnost si to hned vyzkoušet
Nelíbilo se Vám na semináři něco? mohl by být delší, dovedu si představit i dvoudenní akci
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste fakt dobří! Už jsem od Vás prošla češtinou, etiketou a teď záda a vždy na vysoké úrovni! Jen tak dál!

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 22.07.2022 06:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-2166@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbilo se nám všechno, velmi přínosný seminář.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vzhledem k rozsáhlosti problematiky by bylo potřeba navazujících lekcí.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme♥

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 22.07.2022 06:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-8987@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Možnost si zacvičit pod vedením pana lektora, který ochotně a vstřícně odpovídal na všechny dotazy. Jeho zájem o účastníky semináře a jejich konkrétních zdravotních problémech.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vaše semináře, školení.... jsou pro mne vždy přínosem a to se mi potvrdilo také u tohoto semináře

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 21.07.2022 14:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-2774@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Ukázky a rady k procvičování zad. Příklady z praxe. Doporučení ke konkrétním problémům účastníků semináře.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Pan lektor byl velice příjemný. Určitě bych na jeho seminář šla znovu.

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 21.07.2022 14:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-4206@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 21.07.2022 13:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-4360@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přínosný výklad lektora a názorně předvedené cviky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ---
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ráda se příště opět zúčastním - vhodný seminář pro osoby sedavého zaměstnání.

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 21.07.2022 13:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-8611@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zájem o potíže a interakce
Vzkaz pro lektora, organizátora: školení bylo skvělé

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 21.07.2022 12:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-7177@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Individuální přístup, praktická ukázka.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Cvičení mohlo být o trochu delší.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc děkuji za školení, bylo velmi přínosné.