Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:36, hodnotící: inteligentni-gdpr-7301@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl realizován velmi zábavnou formou, a to jak pravidla českého pravopisu, tak stylistika a asertivita. Paní lektorka má úžasnou osobnost a myslím, že by stálo za to si tento seminář občas zopakovat. U spousty pravidel českého pravopisu uvádí i důvody, jak to či ono pravidlo vzniklo, takže to má i logickou vazbu.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní Zuzano, moc děkuji za celý páteční seminář. Byl mi velkým přínosem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 09:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-9197@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-7677@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nové informace, energie lektorky, znalosti, příklady z praxe.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám co sdělit. Vše OK.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za seminář a přeji Vám vše dobré.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-8448@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Energická paní školitelka, její odborné znalosti, smysl pro humor, praktická cvičení s následným projitím.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní magistro, více takových školitelů, jste nejlepší.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-9455@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-7295@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka umí i takovéto téma přednést poutavou a zábavnou formou a současně zachovat vysokou odbornou úroveň semináře.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za přínosné nevšední páteční školení.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-6086@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář předčil očekávání. Komplexní vhled do problematiky ušitý na míru našim denním potřebám (úředník).

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-6383@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nejlepší seminář za poslední dobu, lektorka naprosto úžasná. Nejen po odborné stránce, ale i lidsky
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste skvělá a doufám, že budu mít možnost ještě některý Váš seminář navštívit.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 08:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-8210@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? obsah semináře byl poučný a zábavný, od začátku do konce :) hodně mi dal
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ... že musel skončit
Vzkaz pro lektora, organizátora: přeji Vám hodně úspěchů a skvělých nápadů na další školení

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-7071@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? skoro všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? čekala jsem více prostoru pro asertivitu/empatii v dopisech a méně pro gramatiku
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji za výborné, kvalitní školení