Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Zákon o veřejných zakázkách po novele

Přidáno: 11.09.2012 14:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-5539@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celkové podání informací.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za poskytnuté informace.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 13:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-6577@rumburk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nebylo to klasické "učitelské" školení, ale bylo zajímavé, uvolněnější
Vzkaz pro lektora, organizátora: Hlavně vydržet......

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 11.09.2012 13:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-3615@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.09.2012 13:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-4863@mudk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 13:17, hodnotící: inteligentni-gdpr-1521@bilina.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické příklady, komunikace školitele a účastníků semináře, názornost, zkoušení na jednoduchých testech
Vzkaz pro lektora, organizátora: vysoká spokojenost s výkladem

Zákon o veřejných zakázkách po novele

Přidáno: 11.09.2012 13:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-2784@pribram-city.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nepamatuji si jméno lektora, ale byl to madý pracovník z ministerstva. Po jeho semináři jsem si řekl, že jsou na ministerstvech naštěstí ještě i mladí, vzdělaní a fundovaní odborníci, nejen "natažení" známí politické garnitury měnící se ve vedení s každými volbami.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Mně se to líbilo, byl to kvalitní seminář. Vydržte a neslevujte.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.09.2012 12:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-2735@mudk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celý seminář mi naprosto vyhovoval, způsob prezentace, komunikace s účastníky semináře, výborné byly materiály - často do nich nahlížím a dále budu, protože jsou aktuální, obsahově výborně vypracované, díky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Kdyby se takto vyučovalo ve školách, dětičky by chodily rádi do školy.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 12:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-5922@dobrany.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma, při které posluchači udrží pozornost po celý seminář, okamžité procvičování, testy

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 12:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-8245@mudk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? líbílo se mi podání celého semináře - způsob prezentace = byla neobyčejná, prostě výborná, odbornost by měla být samozřejmostí
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dál

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.09.2012 12:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-5203@mudk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? jeho forma, kdy se člověk opravdu nenudil, soustředil se na výklad, zapojil se a díky tomu si i spoustu věcí zapamatuje...
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji a přeji spoustu stejně spokojených "studentů"