Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 25.09.2012 09:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-7244@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? řešení reálné situace
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Přestávka mohla být dříve - člověk už pak není schopen vše vnímat.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Velmi kvalitní, ale hlavně užitečné školení

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 25.09.2012 08:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-4023@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Došlo k zapojení všech účastníků semináře do problematiky. Získala jsem spoustu důležitých informací a návodů, jak řešit problémové situace. Moc jsem si seminář užila.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Byla to veliká koncentrace informací v krátkém čase. Chtělo by to rozdělit do více přednášek.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Mnohokrát děkuji za hezky strávený den.

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 25.09.2012 08:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-7277@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? námět, vstřícnost lektora, příjemné prostředí
Nelíbilo se Vám na semináři něco? moc krátký seminář na množství látky, kterou lze probrat a procvičit
Vzkaz pro lektora, organizátora: je možné stále něco zlepšovat

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 25.09.2012 08:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-2817@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Byl prováděn v pracovním kolektivu, s lidmi, které dobře znám.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Mělo by být více pauz na osvěžení. Lépe se pak přijímají informace.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to milé překvapení. Lektor příjemný, vstřícný.

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 25.09.2012 07:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-6118@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? pohodová akce
Vzkaz pro lektora, organizátora: :-)

Asertivita a empatie a jejich cílené využití v komunikaci

Přidáno: 24.09.2012 10:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-5612@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktické dovednosti

Nový občanský zákoník, NOZ (nejen pro veřejnou správu)

Přidáno: 24.09.2012 10:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-4042@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktické znalosti lektorky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Na toto téma bylo velmi málo času a tak to bylo jen "letem světem".

Efektivní komunikace

Přidáno: 24.09.2012 10:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-6061@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Styl přednášení s názornými ukázkami

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 19.09.2012 08:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-6255@munovapaka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Efektivní komunikace

Přidáno: 19.09.2012 07:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-4988@munovapaka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?