Ověřené recenze našich klientů (7242 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-0564@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Především úžasný temperament lektorky a zároveň i její odborná erudice.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Naprostá spokojenost!
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážená paní lektorko, byla jste úžasná! Moc děkuji za užitečně a přínosně strávený čas! J.P.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-0686@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Perfektní připravenost lektorky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Méně času na konkrétní příklady stylizace dopisů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-7753@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výborný seminář, lektorka velmi komunikativní, neměla jsem žádná velká očekávání, ale opravdu to celé bylo přínosné
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: dobrá práce

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-7188@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno - zaměření, lektorka, spád semináře, příklady
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: seminář moc zajímavý

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-6183@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vše.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vynikající paní lektorka, seminář měl dynamiku, zaujal, osvětlil, určitá úskalí pravidel pravopisu. Děkuji

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-4011@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Použité praktické příklady, profesionalita a perfektní vyjadřování lektorky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Naprosto super seminář.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 13:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-6890@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? energie lektorky, srozumitelný výklad
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji, byla jste úžasná.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 07:24, hodnotící: inteligentni-gdpr-6992@frydlantno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Téma přínosné i do běžného života, budu se snažit využít pro svůj osobní prospěch.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Školení mi narušovala přítomnost některých účastníků, neužila jsem si ho naplno. Ale to není problém lektora.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Školení se mi líbilo, děkuji :-) Určitě ještě služeb lektorky využiji.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 07:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-7386@frydlantno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 06:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-6697@sssfno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?