Ověřené recenze našich klientů (7668 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-8717@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-6374@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka umí i takovéto téma přednést poutavou a zábavnou formou a současně zachovat vysokou odbornou úroveň semináře.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za přínosné nevšední páteční školení.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-7077@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář předčil očekávání. Komplexní vhled do problematiky ušitý na míru našim denním potřebám (úředník).

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-6138@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nejlepší seminář za poslední dobu, lektorka naprosto úžasná. Nejen po odborné stránce, ale i lidsky
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste skvělá a doufám, že budu mít možnost ještě některý Váš seminář navštívit.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 08:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-2695@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? obsah semináře byl poučný a zábavný, od začátku do konce :) hodně mi dal
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ... že musel skončit
Vzkaz pro lektora, organizátora: přeji Vám hodně úspěchů a skvělých nápadů na další školení

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-7301@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? skoro všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? čekala jsem více prostoru pro asertivitu/empatii v dopisech a méně pro gramatiku
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji za výborné, kvalitní školení

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-1201@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka má vysokou odbornou úroveň a je obdarována schopností poutavě + vtipně vysvětlovat i jazykové "špeky".
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ======
Vzkaz pro lektora, organizátora: Z osobnosti paní lektorky vyzařuje RADOST, ŘÁD a POZITIVITA (což je v dnešním chaotickém světě velmi cenné a ozdravné...). Přeji mnohým seminář s paní lektorkou :)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-8240@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-7464@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vysoká odborná úroveň, perfektní prezentační schopnosti lektorky, svižnost, schopnost zaujmout
Vzkaz pro lektora, organizátora: seminář řadím do TOP 5, které jsem kdy absolvovala (a že jsem jich za svůj profesní život absolvovala už opravdu hodně)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-7399@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Opravdu musím pochválit paní lektorku. Často se na seminářích potkávám s lektory, které danou problematiku přednáší nezáživně, nezábavně, pouze předčítají z připravených materiálů...to se u paní lektorky nedá říci. Byla velice energická, zapojovala všechny zúčastněné, byla zábavná. Danou látku uměla skvěle vysvětlit, poukazovala na různé zajímavosti, na všechny otázky dokázala zodpovědět.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše se mi líbilo
Vzkaz pro lektora, organizátora: Výborný seminář, paní lektorku chválím, dlouho jsem se nesetkala s tak energickým a zábavným lektorem. Děkujeme za seminář na KrÚ a až se bude pořádat nějaký jiný, kde budete jako lektor, určitě se přihlásím.