Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2014 07:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-4526@mukolin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2014 07:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-6176@mukolin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? výklad lektora
Vzkaz pro lektora, organizátora: těšíme se na další spolupráci

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 17.06.2014 06:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-3873@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 16.06.2014 08:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-3152@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 16.06.2014 07:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-7554@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Věcnost, dynamičnost, osobnost lektorky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál...

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 16.06.2014 07:33, hodnotící: inteligentni-gdpr-7447@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka; podle mého laického názoru odborně na výši, příjemná, vtipná, neuspávala, seminář měl spád.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Minule jsme dostali Delisu, ta byla o kousek větší. Ale vážně - všechno bylo bezva
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji. Jak proboha můžete o půl páté vstát a pak celé dopoledne i část odpoledne takto sršet energií? Obdivuji a doufám, že jste dobře dojela.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 16.06.2014 07:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-6130@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 16.06.2014 07:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-2333@chotebor.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 13.06.2014 10:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-5673@oatrutnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zábavné podání ne moc zábavného obsahu. Perfektně připravené materiály a prezentace.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Myslela jsem, že součástí budou i tabulky. Ty by se mi moc hodily.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.06.2014 13:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-0378@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? předané informace, kultivovaný projev, znalosti lektora, příjemné vystupování, smysl pro humor
Nelíbilo se Vám na semináři něco? rychlejší tempo, uvítala bych klidně i pomalejší postup
Vzkaz pro lektora, organizátora: držím pěsti, aby předané informace ovlivnily co možná nejvíce z dnešních nekultivovaných, špatně vychovaných a "negentlemansky" chovajících se osob v neverbální i verbální komunikaci čí obecně slušného projevu vč. písemného projevu