Ověřené recenze našich klientů (7668 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Time managementjasná pravidla řízení času (1–2denní)

Přidáno: 17.12.2012 09:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-4083@c-budejovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Srozumitelnost. Názornost na uváděných příkladech z praxe přednášejícího.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těšíme se na další setkání.

Time managementjasná pravidla řízení času (1–2denní)

Přidáno: 17.12.2012 08:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-7660@c-budejovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zajímavé téma - kdo nemá problém s časem? Lektor uměl udržet pozornost, dobře se poslouchal.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Přišlo mi to jako obecný úvod do problematiky. Asi by měl následovat další seminář pro zdokonalení a zafixování dovedností.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to zajímavé, ale už zase nestíhám a chodím pozdě. Jinak děkuji - bylo to zajímavé, včetně pěkné slovenštiny. J.Mráz

Time managementjasná pravidla řízení času (1–2denní)

Přidáno: 17.12.2012 08:01, hodnotící: inteligentni-gdpr-5872@c-budejovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektora - způsob komunikace
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji za proškolení

Finanční a ekonomické řízení pro manažery neekonomy

Přidáno: 17.12.2012 07:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-8659@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Lektor přednášel tuto problematiku naprosto "lidově", pochopitelně pro naprostého laika.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nevím o ničem.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál! Pokračujte v tomto stylu přednášek! Velice oceňuji ty Vaše "historky" ze života.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 12.12.2012 15:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-9853@hulin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? soulad lektorky s výpočetní technikou
Vzkaz pro lektora, organizátora: těším se napříště

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 12.12.2012 12:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-3652@hulin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář se mi líbil celkově.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.12.2012 07:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-3393@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 02.12.2012 09:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-8488@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Krátce a stručně Vám chci sdělit, že pan Martynek (s krátkým a tvrdým), byl velice příjemný, vtipný, pozorný. Po dlouhé době bylo školení, jasné, výstižné, pro praxi využitelné. Dokonce i paní, kterou první třetina evidentně nebavila, se chytla, školitel jí zaujal, vydržela do konce a aktivně se zapojila.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Je škoda, že školení není alespoň ve dvou cyklech, neboť za jeden den obdrží člověk tolik informací, že mu jde hlava kolem. Posílám mnoho pozdravů z Prahy. D. Šobíšková

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2012 08:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-4478@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zaměření a provedení celého semináře
Nelíbilo se Vám na semináři něco? některým pasážím bych se potřebovala věnovat podrobněji
Vzkaz pro lektora, organizátora: super, ráda se zúčastním znovu

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.11.2012 16:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-1308@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktické ukázky