Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 07:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-7790@studenka.net

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 07:10, hodnotící: inteligentni-gdpr-7508@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Využitelnost informací v praxi, seznámení s novými trendy, prezentační dovednosti lektora, učební manuál, proškolení z etikety.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Malinko ubrat z rychlosti přednesu, pokud by byly informace pro někoho úplně nové a chtěl by si dělat poznámky, nestíhal následující výklad.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji, přínosný a zábavný seminář. Byla to moje první účast na Vašich seminářích a budu se případně těšit na další.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 06:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-7132@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zapojování zúčastněných do děje, praktické příklady, využitelnost v každodenní praxi
Nelíbilo se Vám na semináři něco? asi ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milý pane Martynku, velice Vám děkuji za možnost absolvování semináře pod Vaším vtipným, avšak velmi profesionálním vedením. Kéž by bylo každé školení vedeno obdobnou formou. Budu se těšit na další seminář s Vámi. S přáním hezkých dní a úspěchů spokojená účastnice

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 06:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-1408@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Poutavé, "akční", proloženo humorem, prostě nevšední... Perfektní pracovní pomůcka - skripta.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vyrušování některých kolegů :-(
Vzkaz pro lektora, organizátora: Výklad skvělý, promyšlený s určitou taktikou... Přeji panu lektorovi mnoho dalších takto spokojených účastníků seminářů.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 06:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-8248@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zajímavý způsob podání, vzájemná vazba mezi lektorem a účastníky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: OK

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.08.2014 13:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-4780@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.08.2014 11:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-3065@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.08.2014 11:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-6402@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Seminář byl poučný a zábavný, paní lektorka na mě působila velice optimisticky. Po dlouhé době jsem byla na semináři, který mě zaujal po všech stránkách.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.08.2014 11:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-7221@mufrenstat.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celková úroveň semináře

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 11.08.2014 11:08, hodnotící: inteligentni-gdpr-2068@uradprace.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické rady, jak si poradit s různými pravopisnými záludnostmi, mnemotechnické pomůcky, celý seminář však byl připraven i veden skvěle