Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 13.08.2014 06:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-3318@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? lektor dokázal zaujmout - neusínal jsem

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 12:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-6658@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 10:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-9808@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? po všech stránkách vynikající
Nelíbilo se Vám na semináři něco? to nemohu říci
Vzkaz pro lektora, organizátora: byl jsem po semináři tak plný dojmů, že se do mě už ani oběd nevešel :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 09:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-6561@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Informace jsou předávány jasně, konkrétně, humornou formou - opravdu nevšední seminář.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 08:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-4646@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup lektora, příjemné vystupování, přátelská atnosféra.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Mnoho informaci, nelze vše střebat.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále ........

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 08:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-5071@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 08:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-6412@mesto-klimkovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celkem všechno... bylo to zajímavé...ještě, aby si to člověk zapamatoval a řídil se podle toho...
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Něco bylo prezentováno dosti rychle - chápu, nebylo tolik času. Ale pokud to člověk slyší poprvé, potřebuje více času na zažití (alespoň já). No a to, co asi lektor nemohl ovlivnit - přednášková místnost - bez větrání, klimatizace = v horku a dusnu v tolika lidech celkem děs...žádná pohoda...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Hodně štěstí úplně ve všem!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 08:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-7678@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? - studijní materiály (cvičení v textu) - praktické ukázky v prezentaci - celková atmosféra v průběhu školení - psychologický test
Nelíbilo se Vám na semináři něco? - délka semináře (rozložit do více dnů)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za příjemně využitý "čtvrtek" pane docente :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 07:51, hodnotící: inteligentni-gdpr-1968@mesto-studenka.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.08.2014 07:31, hodnotící: inteligentni-gdpr-3111@mesto-klimkovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? celkově celý seminář
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne