Ověřené recenze našich klientů (7454 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 08:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-4681@mudk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 11.09.2012 08:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-4020@trinecko.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná forma semináře, zapojení účastníků do semináře

Zákoník práce hrou! Legislativa nemusí být nuda!

Přidáno: 11.09.2012 07:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-8484@muvrchlabi.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? seminář na míru, dle požadavků zákazníka. Je milým překvapením, když hostující organizátor přiveze občerstvení... :-)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? lektorka zpočátku zvolila až příliš podrobný výklad, neodpovídající úrovni účastníků semináře
Vzkaz pro lektora, organizátora: viz výše, vyřešili jsme to za pochodu, tudíž bez dalších připomínek.

Efektivní komunikace

Přidáno: 11.09.2012 07:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-9446@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přednes lektora a jeho praktické ukázky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 07:49, hodnotící: inteligentni-gdpr-2742@slapanice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktická použitelnost poznatků, logické zdůvodnění pravidel, vhodný průřez problematikou

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 07:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-2761@staryplzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Hodně informací, srozumitelně a poutavě podáno

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 07:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-8861@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipná forma podání úpravy v písemném styku. Učební manuál k semináři - stále do něj nahlížíme (tajně).
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nedostatky nás, kteří se stále vzděláváme.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zůstaňte takový, jaký jste!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 07:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-3963@praha6.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? celková atmosféra, neobvyklé téma, nadhled při výkladu

Zákon o veřejných zakázkách po novele

Přidáno: 11.09.2012 07:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-2741@jihlava-city.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Lektor dokázal lehkou argumentací uvést na správnou míru dotazy zaměstnanců, kteří organizují VZ, tvoří výzvy a smlouvy a zejména dodatky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Žádný seminář bohužel nedonutí lidi jednat správně a podle pravidel.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Více děste tresty za porušení zákona o VZ a uvádějte konkrétní akce a výše trestů.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2012 07:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-9719@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?