Ověřené recenze našich klientů (7668 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.02.2013 12:37, hodnotící: inteligentni-gdpr-4707@mesto-sluknov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? interaktivní, velmi poutavý a kreativní seminář
Vzkaz pro lektora, organizátora: těšíme se na další seminář s Vámi

Etiketa s Ladislavem Špačkem, 4hodinový seminář (v sídle organizace)

Přidáno: 20.02.2013 15:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-6805@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Poutavý výklad, praktické příklady a ukázky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za přínosný kurz.

Etiketa s Ladislavem Špačkem, 4hodinový seminář (v sídle organizace)

Přidáno: 20.02.2013 13:39, hodnotící: inteligentni-gdpr-0470@mu.turnov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář splnil moje očekávání.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? K semináři nemám vzhledem ke spokojenosti co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Velmi dobře zvolený lektor.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.02.2013 09:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-4708@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl vynikající.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní lektorko, ze semináře jsem si odnesla mnoho nových poznatků. Některé rady jsem si v zala k srdci. Ještě jednou děkuji. Přeji Vám mnoho pracovních úspěchů.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.02.2013 09:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-5158@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? úžasný přístup lektora, záživné pojetí, profesionální podání, seminář mnoho dal a ještě více v pamětí obnovil, byl to seminář se všemi NEJ, děkuji
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji moc za příjemné zopakování si běžných věcí, dále za novinky, vychytávky a super atmosféru, která celý seminář díky Vám, paní lektorko, doprovázela.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.02.2013 09:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-4565@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl nabitý informacemi, dobrou náladou a užitečnými radami, které se hodně využijí v praxi.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji Vám za užitečné informace, které jsem od Vás obdržela. Určitě je budu využívat v praxi.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 19.02.2013 14:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-3876@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Profesionální, konstruktivní a zároveň zábavné.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Je mi opravdu líto, že jsem Vás nemohla potkat na základní škole jako paní učitelku...

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 19.02.2013 12:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-4585@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? podání a rozsah látky, vše srozumitelné
Vzkaz pro lektora, organizátora: Váš seminář byl jeden z nejlepších, na jakém jsem byla.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 19.02.2013 12:10, hodnotící: inteligentni-gdpr-2808@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nejlepší seminář za 20 let...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji paní lektorce za opravdu zajímavě vedený seminář. Přínosný den bez vady. Byla pohoda, spoustu jsme se toho naučili a nebyl problém udržet pozornost po celou dobu. To je největší bolest školení a seminářů. Přeji hodně zdaru a děkuji...

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 19.02.2013 10:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-3958@vzp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?