Ověřené recenze našich klientů (7242 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 21.06.2021 13:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-2554@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vzácné rady do života, skvěle podáno.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Líbilo se mi vše.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji, byla jste skvělá!

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.06.2021 12:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-9341@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? jasný a srozumitelný výklad; umění lektorky udržet můj zájem o seminář po celou dobu přednášky; Haribo medvídci

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.06.2021 11:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-0117@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? dynamika lektorky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nemám, co bych vytkla
Vzkaz pro lektora, organizátora: postrádám informaci ke způsobu hodnocení. Ohodnotila jsem, jako ve škole. 1 = nejlepší hodnocení

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 17:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-1742@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipná a přitažlivá forma
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nejpodstatnější části - asertivita a empatie - bylo věnováno nejméně času
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 15:17, hodnotící: inteligentni-gdpr-2764@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:50, hodnotící: inteligentni-gdpr-8439@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Pozitivní přístup k prezentovaným tématům

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-7741@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-3495@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-8286@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Podání výkladu - živě, vtipně. Vše bylo výborně vysvětleno.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nic takového se nevyskytlo.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc děkuji za výborný seminář.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.06.2021 14:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-9011@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Způsob volby jednotlivých oblastí v rámci českého jazyka, dobře zpracovaný manuál a zejména osobnost paní lektorky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Před seminářem se mi zdál čas přednášky dlouhý, ale po absolvování jsem moc ráda, že jsem se jí zúčastnila.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní lektorce děkuji za skvělý odborný seminář a její zářivou energii, kterou nás všechny naplnila. Těším se na další shledání.