Ověřené recenze našich klientů (7668 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 13:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-4662@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? celková forma průběhu školení, množství autentických příkladů, průřezem celého školení, vtip a dobrá nálada
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic, vše ok
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dále, hlavně udržet pozornost školených, a to se Vám povedlo

Etiketa s Ladislavem Špačkem, 4hodinový seminář (v sídle organizace)

Přidáno: 15.11.2021 13:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-3166@kr-ustecky.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Projev lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 12:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-1247@stepanov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? komunikace školitele s účastníky semináře
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Myslím si, že způsob školení děláte zajímavě ...

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 11:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-4497@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? nevšední přístup nevšedního lektora s nevšední tematikou
Nelíbilo se Vám na semináři něco? naprosto nemám co vytknout
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dále, ať je stále více pozitivně naladěných úředníků

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-5323@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl veden živou formou bez výskytu nějakých hluchých míst. Posloužil mi jak k zopakování vžitých pravidel v rámci komunikace, tak také k osvěžení příp. dovysvětlení těch, která nepoužívám standardně. Celkově seminář patřil k těm z nejlepších, které jsem absolvovala.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážená paní magistro, za sebe děkuji a přeji Vám jen takové spokojené posluchače, které jste měla na KrÚ (dle ohlasů od kolegů).

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-3482@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:36, hodnotící: inteligentni-gdpr-6876@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl realizován velmi zábavnou formou, a to jak pravidla českého pravopisu, tak stylistika a asertivita. Paní lektorka má úžasnou osobnost a myslím, že by stálo za to si tento seminář občas zopakovat. U spousty pravidel českého pravopisu uvádí i důvody, jak to či ono pravidlo vzniklo, takže to má i logickou vazbu.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní Zuzano, moc děkuji za celý páteční seminář. Byl mi velkým přínosem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 09:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-7133@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-9175@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nové informace, energie lektorky, znalosti, příklady z praxe.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám co sdělit. Vše OK.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za seminář a přeji Vám vše dobré.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 09:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-5175@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Energická paní školitelka, její odborné znalosti, smysl pro humor, praktická cvičení s následným projitím.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní magistro, více takových školitelů, jste nejlepší.