Ověřené recenze našich klientů (7242 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 12:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-5018@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? odbornost, profesionalita, zábavnost
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky za zajímavý seminář.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 12:24, hodnotící: inteligentni-gdpr-6070@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Jeho celkové pojetí.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne, vše bylo fajn.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 11:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-7283@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vysoká profesionalita lektora, kontrolní testy, celkový výklad, ukázky nesprávných textů.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout, vše bylo perfektně připravené.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za příjemně strávený čas na semináři.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 11:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-9607@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář měl spád, rychle uběhl, doplnil a ujasnil v mé hlavě některé (ne)vědomosti.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Buďte stále tak pozivním člověkem. Rozdávejte nadále své úsměvy a vědomosti. Děkuji Vám za seminář. Dana

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 11:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-9837@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výklad byl nejen odborný, ale také zábavný, vtipný. Velká spolupráce lektora s posluchači, super.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Přeji velké množství rozdaných a ještě více obdržených úsměvů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 10:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-7687@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.06.2021 10:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-1996@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 22.06.2021 06:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-3225@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.06.2021 21:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-5489@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? srozumitelnost, ochota, vstřícnost
Vzkaz pro lektora, organizátora: Pro mě to bylo jedno z nejlepších školení!!!

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.06.2021 15:08, hodnotící: inteligentni-gdpr-6555@upv.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Dynamičnost projevu, rychlost reakce, perfektní čeština, skvělá lektorka. Jeden ze seminářů, při kterém neusnete. 10*