Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 19.11.2021 09:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-4724@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál, zajímavě vedený seminář, vtipný, profi práce.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 19.11.2021 06:49, hodnotící: inteligentni-gdpr-7052@roznov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.11.2021 14:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-4316@roznov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? komunikace mezi přednášející a posluchači

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 13:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-7653@stepanov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? srdečnost

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 11:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-0357@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Znalost problematiky i když s nevšedním pojetím celého školení. Bylo to zajímavé. Možná by toto školení mělo být 2denní.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Pro mě osobně moc informací a málo času. Bohužel jsem měla i pocit, že nic nevím (kleslo moje sebevědomí).

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 09:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-9821@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl veden ve velmi pohodové atmosféře a všechny podané informace se zužitkují v praxi. Byl to opravdu dobře a příjemně strávený čas.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemohu nic vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane inženýre, zakoupila jsem si Vaši knihu On. Po prvních asi osmdesáti přečtených stránkách se mi moc líbí. Je úžasně napsaná a zatím jen chválím a chválím. Přeji Vám velmi příjemný den.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 09:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-9909@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vhodně kombinovaná témata s ukázkovou realitou a přístup lektora.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Krátká pauza na oběd:)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Více seminářů s jinými oblastmi.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 09:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-8160@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 07:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-8925@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vše, seminář veden "nevšedním" způsobem, který se mi velice líbil. Dozvěděla jsem se řadu potřebných informací, nebo si je jen oživila. Bezvadný seminář
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to bezva, vedené zajímavou formou a nebylo to hlavně nudné! Díky!! Pardon, asi jen jeden vykřičník!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.11.2021 07:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-4211@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? nevšední přístup
Vzkaz pro lektora, organizátora: Je vidět, že Vás to velice baví a asi i naplňuje. To je štěstí. Některá doporučení dělám již delší dobu a budu v tom pokračovat. Už čtu Váš román a vidím Vás v hlavním hrdinovi. Mějte krásné dny.