Ověřené recenze našich klientů (8352 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 14:37, hodnotící: inteligentni-gdpr-4834@kr-s.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 11:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-5845@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl organizován a proběhl na nejvyšší možné úrovni. Vše odpovídalo osobnosti Lektora, bylo promyšleno do nejmenšího detailů. Výborná káva ve foaje, nenucená diskuse s účastníky. Vše na 1*. Obsahově a časově to bylo velice výdatné.Žádna "voda". Vše kompaktně a srozumitelně. Určitě přijdu znovu.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Velké poděkování organizátorům a Lektorovi. Obdivuhodné, jak pan Špaček dokázal ovládat pozornost publika prakticky nepřetržitě po dobu 7 hod. Velmi oceňují kvalitní technické vybavení, střídaní vážnějších a odlehčených bloku výuky, jemný vznešený humor, který p.ŠPAČEK DO VYPRÁVĚNÍ VKLÁDAL. Velké diky. Jsem ráda, že jsem strávila den v tak příjemné společnosti. S pozdravem. Kopecká Vlada.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 09.06.2022 09:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-1594@sever.brno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Vzkaz pro lektora, organizátora: někdy na viděnou

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 09.06.2022 08:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-5320@sever.brno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl vtipný a přínosný, nejvíc se mi líbilo, že jsme spolu jako kolektiv stavebního úřadu strávili celý pracovní den.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nemám žádné připomínky

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 08:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-2350@mestoholice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 08:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-7066@mestodobruska.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vše.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Chyběl mi prostor pro dotazy.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji.

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 07:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-1130@zs-podoli.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Krasne
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Dekuji za prinosny seminar. Zbytek jsem napsala do mailu primo panu Ladislavu Spackovi.

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 09.06.2022 06:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-7563@pribram.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Etiketa chování a oblékání, zjistil jsem, že jsem úplně mimo.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vůbec nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těším se na další potkání, bylo by skvělé, kdyby Náš úřad s Vámi více spolupracoval a vy jste nás navštívil a poradil s tím co nám tady drhne, neboř po příchodu do práce jsem dle oblečení usoudil, že jsou všichni na dovolené na Krétě a nebo přijeli z Vršovic. Krásný den a děkuji

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 08.06.2022 21:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-7553@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 08.06.2022 21:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-6970@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Doslova hluboký a kulturní zážitek z projevu pana Špačka.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za organizaci a VIP místa v sekci C panu Martynkovi a přeji do budoucna mnoho úspěchů jak v osobním tak pracovním životě.