Ověřené recenze našich klientů (8352 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 10:10, hodnotící: inteligentni-gdpr-3908@jistebnik.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zábavnou a poutavou formou nám byly vytýkány naše chyby a nedostatky v písemné korespondenci. Super!
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Líbilo se mi úplně všechno
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těším se na další seminář, bylo super, vždy je co zlepšovat.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 08:24, hodnotící: inteligentni-gdpr-6777@vrazne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Po dlouhé době příjemný a veselý seminář.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Všechno bylo fajn.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milý pane lektore, Váš seminář byl úžasný a velmi přínosný. Jsem ráda, že jsem se zúčastnila. Přeji Vám příjemný víkend Spokojená účastnice

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 07:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-4500@kunin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nevšední zážitek, kdy se při školení dozvím mnoho nového a zároveň se u toho dobře pobavím. Školení touto formou je lépe zapamatovatelné.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji Vám za přínosné, zábavné školení. Přeji Vám mnoho spokojených účastníků na seminářích.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 07:36, hodnotící: inteligentni-gdpr-9677@katerinice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vzájemná vazba mezi lektorem a žáky
Vzkaz pro lektora, organizátora: díky za spoustu nových informací a za báječně strávený čas

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 07:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-5006@katerinice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Pan Martynek dokázal udržet naši pozornost po celou dobu semináře.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám žádné výtky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zanechal jste na mě hluboký dojem s jakou lehkostí, radostí a smíchem jste nás provedl seminářem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 07:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-8694@bartosovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? seminář byl velmi příjemný a nevšední, lektor upoutal svým výkladem pozornost
Vzkaz pro lektora, organizátora: lepší školení jsem ještě nezažila

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 07:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-9559@albrechticky.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? opravdu nevšední školení se spoustou legrace, tolik jsem se dlouho na školení nezasmála, a to jsem myslela, že dokonce ani nevydržím :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: hodně štěstí, zdraví a pracovních úspěchu Vám přeji a někdy zase na viděnou

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 06:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-7032@bartosovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Musím pochválit, neboť opravdu to školení bylo nevšední, velmi zajímavé, nebylo nudné, ale hlavně poučné.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Asi ne.
Vzkaz pro lektora, organizátora: JSTE SKVĚLEJ LEKTOR

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.06.2022 06:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-8542@kujavy.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Pan Martynek je skvělý, zábavnou formou představuje téma semináře. Kdyby byly všechny semináře vykládány tímto způsobem, byly by mnohem záživnější. Lepší seminář jsem asi nikdy neměla.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Semináři nelze nic vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 09.06.2022 21:01, hodnotící: inteligentni-gdpr-3017@jistebnik.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše super
Vzkaz pro lektora, organizátora: skvělý