Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.11.2021 14:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-5026@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Spojení sdělování důležitých informací s notnou dávkou humoru a nadsázky. Evidentně je to možné...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ať Vám vydrží dobrá nálada....a to co nejdéle to jen bude možné...a samozřejmě, ať se Vaší Akademii daří

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.11.2021 13:39, hodnotící: inteligentni-gdpr-1212@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná forma podání
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -------

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.11.2021 09:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-2914@stepanov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl velmi působivou formou. Uplatnitelný obsah semináře.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.11.2021 13:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-8472@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? poutavý výklad
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 22.11.2021 12:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-6496@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.11.2021 11:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-9038@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? motivační odměny za správné odpovědi a připravené dárky pro všechny zúčastněné
Nelíbilo se Vám na semináři něco? balení bonbonů mohlo být větší
Vzkaz pro lektora, organizátora: super

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.11.2021 10:08, hodnotící: inteligentni-gdpr-5980@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? množství praktických cvičení, příklady z praxe, vtipně vedený seminář, jako bonus malé dárečky
Vzkaz pro lektora, organizátora: seminář byl veden vtipně, lektor byl místy až moc žoviální, přesto byl velmi přínosný a informace jsou dobře použitelné.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.11.2021 09:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-7870@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Školení vedeno neformálně, mile a s úsměvem.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za příjemné strávení času s Vámi.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.11.2021 08:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-4801@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbilo se mi kvalitní zpracování probíraného materiálu.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 19.11.2021 13:19, hodnotící: inteligentni-gdpr-2400@roznov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?