Ověřené recenze našich klientů (7242 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 07:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-4961@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? příklady, zpestření praxí lektora, styl projevu
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: super, jen tak dále s více tématy, které by byly akreditovány

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 07:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-0833@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Způsob prezentace, zábavná forma.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Prostředí, horko, ale za to lektor nemůže. To je vzkaz pro zaměstnavatele.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zrušila bych toho hada...

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 07:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-3862@muchropyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 07:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-8100@muchropyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Z odborného hlediska nic. Jen mi chybělo menší občerstvení. Myslím tím vodu.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.06.2021 13:24, hodnotící: inteligentni-gdpr-9129@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.06.2021 11:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-8352@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Váš seminář je opravdu nevšední svým přístupem, podáním i osobností lektora. Ale kéž by všechny semináře byly takové. Pro někoho relativně nezáživné téma bylo podáno takovým způsobem, že si i ti nejzarytější odpůrci jistě odnesli nový náhled na věc a díky příkladům, ukázkám a cvičením si v běžné praxi vybaví, co se ten den naučili.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Radime, ráda bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovala za Váš nevšední seminář a za prodloužení mého života díky Vašemu vtipnému, mírně sarkastickému, přesto vysoce odbornému přístupu k tématu. Prosím, zůstaňte takový na svých seminářích i nadále. S přáním krásného dne Petra O.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.06.2021 16:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-1583@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vysoká profesionální úroveň lektora poutavá forma prezentace
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nemám připomínky
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Martynku, přeji Vám mnoho pozorných a spokojených posluchačů. S přáním krásného léta J. H.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.06.2021 12:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-5762@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Skvělé uchopení jinak nezáživného tématu, dobrá forma edukace.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Někdy mi vadila teatrálnost lektora, ale chápu, že se k tomuto tématu musí posluchač vyburcovat.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Myslím si, že jste odhalil úrodnou půdu, kde je co vylepšovat. Ať se daří v celé ČR.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.06.2021 12:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-8853@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná forma výkladu

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.06.2021 10:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-9964@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipně pojatý seminář
Nelíbilo se Vám na semináři něco? 27 minut na oběd je málo :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: palec nahoru