Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 08.12.2021 07:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-7440@roznov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 07.12.2021 12:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-1645@roznov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické příklady a přirovnání
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji, bylo to pro mne poučné a používám to.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 02.12.2021 09:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-7306@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Být stále ve střehu.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Jsem starší a trošíčku pomalejší, tak víc času. Ale dalo se to dohnat. Takže dobrý.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těšíme se na další seminář. Krásné a pohodové svátky Vám přejeme ze zamrzlého Srní.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.11.2021 14:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-6162@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 26.11.2021 10:31, hodnotící: inteligentni-gdpr-1110@stepanov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nové informace podané zábavnou formou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Dobrý den!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.11.2021 15:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-5874@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl veden velice vtipnou a zábavnou formou. Všichni zúčastnění byli v jeho průběhu zapojováni do programu, takže byli stále ve střehu.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemůžu vytknout absolutně nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji Vám za příjemně strávenou část dne ve Vaší společnosti. Budu se velmi těšit na další podobně vtipné, zábavné a nevšední akce.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.11.2021 10:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-4953@muhartmanice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? profesionalita, perfektní výklad, humor, zábavná forma semináře
Nelíbilo se Vám na semináři něco? kratší přestávky :)
Vzkaz pro lektora, organizátora: rád se zúčastním dalších akcí, které vymyslíte

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.11.2021 09:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-2716@kasphory.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Všechno, neboť pan Radim Martynek nemá konkurenci. Díky za něho.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Pane inženýre, přeji Vám hlavně hodně zdraví a štěstí. Jak už jsem řekla na místě samém, tolik se nenasměju za celý rok, jako za jeden seminář s Vámi. A k tomu se ještě dozvím hodně užitečných informací. Opravdu nemáte konkurenci. Jen tak dále.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.11.2021 07:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-9772@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Prezentace byla podána zajímavou formou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Umíte dobře přednášet a zaujmout.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.11.2021 06:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-1807@kml.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Způsob vedení semináře byl výtečný a vedený laskavým humorem.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vtipný lektore Radime, bylo by skvělé, kdyby někdo provedl celý národ tímto způsobem etiketou.