Ověřené recenze našich klientů (7454 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 08:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-3470@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 08:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-9280@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nemohu nic vytknout. Překonalo to mé očekávání.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vtipný a inteligentní pane inženýre, děkuji Vám za neskutečný zážitek. Jsem v práci nová, je to má první práce po škole. Mnoho jste mě naučil a nepamatuji se, kdy bych se tolik nasmála, jako právě na Vašem semináři. Ještě večer jsem u vaření přemýšlela, jak skvělý to byl den. Jediné, co Vám musím vytknout je, že už si nikdy nebudu moci říkat slečna :D S úctou a přáním hezkého dne Klára

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 08:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-1353@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zajímavá forma, zapojení účastníků

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 08:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-6120@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? cvičení do praxe
Nelíbilo se Vám na semináři něco? krátká pauza na oběd

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:49, hodnotící: inteligentni-gdpr-7310@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: přijeďte zase

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-7564@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-1737@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma stylu přednášky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený Martynku, tak záživnou přednášku o tak nezáživných věcech neznám. Utvrdilo mě, že hodně věcí si pamatuji z Vašich přednášek absolvovaných v dřívějších letech. S přáním hezkého dne absolventka kurzu

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-1848@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celkové pojetí semináře. Opravdu velmi netradiční. Spousta užitečných informací pro odbornou práci při psaní textu. Bohaté zkušenosti z této oblasti z různých sfér veřejného sektoru. Praktické ukázky konkrétních dokumentů s upozorněním na chyby v textu.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Asi nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Hodně zdraví, odhodlání a spokojených účastníků školení.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-6684@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-0466@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? bezprostřednost reakcí lektora, uvádění poutavých příkladů
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nelíbilo se mi, že jste pro některé jedince ještě neobjevili IQ v prášku, to bych velice ráda pro potěchu rozdávala hrstce stálých klientů :-D
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zábavný pane lektore, děkuji Vám za obohacující školení jazykových i písemných dovedností. Mohu jen doufat, že alespoň na sklonku svého života budu schopna napsat bezchybný/bezvadný e-mail nebo osobní dopis dle Vašich vzorů a rad. Do Hranic byste měl jezdit pravidelně, aby naši úředníci byli schopni psát kloudná lejstra. Děkuji Vám za příjemně strávený čtvrteční den plný užitečných podnětů. S úctou B. (Nikdo)