Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 14.11.2021 20:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-7197@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup lektora, vysvětlení celé problematiky, v podstatě mne mrzí, že jsem tímto školením neprošel již dříve...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za skvělý seminář a doufám, že podobný ještě někdy absolvuji.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 14.11.2021 20:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-8579@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 14.11.2021 12:51, hodnotící: inteligentni-gdpr-0060@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl přínosný a zároveň byl podán humornou formou.Velmi chválím :)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ---
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc Vám to slušelo...

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 13.11.2021 18:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-1617@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Martynku, seminář byl velmi zajímavý a také vtipný, což příjemně okořenilo celkovou atmosféru. Děkuji Vám a přeji krásné podzimní dny

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 13.11.2021 15:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-2448@stepanov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nevšední, příjemné, osvěžující, nenudící a přitom podání, při kterém mi v hlavě utkvěla většina přednesených informací.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Absolvoval jsem hodně školení a nenapadá mě nic, co by se mi nelíbilo.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.11.2021 12:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-6945@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? opravdu nevšední a velice přínosný přístup
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: držíme palce a přejeme prima dny

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.11.2021 12:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-4603@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? komunikace, vstřícnost
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste úžasný lektor, jen tak dále.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.11.2021 11:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-3265@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Svižnost, odbornost lektora.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Opravdu nevšední seminář :) Děkuji.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.11.2021 08:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-1292@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? školení bylo velice inspirativní

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.11.2021 07:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-3006@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? odbornost lektora
Vzkaz pro lektora, organizátora: při vyvolávání bych uvítala méně poznámek k dotyčným osobám