Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 01.07.2021 09:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-4690@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? mělo spád, žádné uspávání hadů
Vzkaz pro lektora, organizátora: :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 13:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-2153@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektora
Nelíbilo se Vám na semináři něco? drobnosti.......
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vysočinská pravda - jednou vyoraná brázda se nemá měnit

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 13:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-6133@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavně podané, neuspávající, výborné
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Po Vašem semináři jsem byla tak pozitivně naladěna, že mě ani nevrlá kolegyně nerozhodila. S přáním úžasného mega prodlouženého víkendu M.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-9348@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Poutavý způsob, kterým byl celý seminář veden, lektor je člověk na svém místě :-)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? K maximální spokojenosti chybělo už jen servírování kávy :-D
Vzkaz pro lektora, organizátora: Opět skvělý zážitek. Doufám, že budu mít možnost se zúčastnit více školení pod Vaším vedením :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-3144@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? kreativita vnesená do fádnosti úřednické materie
Nelíbilo se Vám na semináři něco? dávám přednost jiným pochutinám
Vzkaz pro lektora, organizátora: celkově úplně první seminář, takže dám vědět, až jich absolvuju víc (ale laťka je nastavená poměrně vysoko)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:01, hodnotící: inteligentni-gdpr-4888@mesto-uh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nekonvečnost, jedinečnost, zapamatovatelnost, i šedá teorie se dá předávat s vtipem.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Rychle to uteklo.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky za Vaši práci, práce úředníka může být i zábavou pustí-li člověk do své práce nápaditost malinko zkrocenou platnými normami. To je pro mne poslání, které ve mě vzbudil Váš seminář. Děkuji za něj.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 09:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-1917@nmps.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 09:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-3831@muchropyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? příklady z praxe (rozbor dokumentů), testy tj. možnost vyzkoušet si, jak na tom opravdu jsem, odlehčená forma semináře, díky čemuž rychle utekl (v porovnání s ostatními)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 08:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-9276@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Lektor udržel pozornost posluchačů, po celo dobu trvání semináře, svým velmi zábavným přednesem
Nelíbilo se Vám na semináři něco? málo medvídků

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 08:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-2150@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Lektor dokázal udržet pozornost všech zúčastněných po celou dobu a 6 hodin opravdu není málo, takže to nebyl jen seminář, u kterého bychom usínali ;-) Lektor byl vtipný a rozdával gumové pozornosti :-)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Neviděla jsem pořádně na prezentaci, ale to není Vaše chyba, asi začínám být slepá jak krtek. :-) Překopat po letech své (zlo)zvyky v písemném styku nebude jen tak, kor když třeba datum s přebytečnými nulami (např. 02.07.2021) mě na první pohled vyloženě s**e. :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to super, nasmáli jsme se, taková "škola hrou". ;-)