Ověřené recenze našich klientů (7682 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-2452@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka má vysokou odbornou úroveň a je obdarována schopností poutavě + vtipně vysvětlovat i jazykové "špeky".
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ======
Vzkaz pro lektora, organizátora: Z osobnosti paní lektorky vyzařuje RADOST, ŘÁD a POZITIVITA (což je v dnešním chaotickém světě velmi cenné a ozdravné...). Přeji mnohým seminář s paní lektorkou :)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-8541@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-7834@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vysoká odborná úroveň, perfektní prezentační schopnosti lektorky, svižnost, schopnost zaujmout
Vzkaz pro lektora, organizátora: seminář řadím do TOP 5, které jsem kdy absolvovala (a že jsem jich za svůj profesní život absolvovala už opravdu hodně)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-9876@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Opravdu musím pochválit paní lektorku. Často se na seminářích potkávám s lektory, které danou problematiku přednáší nezáživně, nezábavně, pouze předčítají z připravených materiálů...to se u paní lektorky nedá říci. Byla velice energická, zapojovala všechny zúčastněné, byla zábavná. Danou látku uměla skvěle vysvětlit, poukazovala na různé zajímavosti, na všechny otázky dokázala zodpovědět.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše se mi líbilo
Vzkaz pro lektora, organizátora: Výborný seminář, paní lektorku chválím, dlouho jsem se nesetkala s tak energickým a zábavným lektorem. Děkujeme za seminář na KrÚ a až se bude pořádat nějaký jiný, kde budete jako lektor, určitě se přihlásím.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 08:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-5738@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 15.11.2021 08:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-8208@jmk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Spontánnost, pozitivní energie, umění zaujmout a styl komunikace lektorky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to bezvadný! Na všechny způsoby. Děkuji. :-)

Etiketa s Ladislavem Špačkem, 4hodinový seminář (v sídle organizace)

Přidáno: 15.11.2021 08:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-5476@kr-ustecky.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Informace byly podány zajímavou, poutavou formou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky, byly to přínosem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 08:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-6760@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? konkrétní zajímavé příklady ze života

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 07:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-8325@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? humorné podání, odlehčená forma, odměny Haribo :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: trochu pomalejší přednes

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.11.2021 07:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-2885@vratimov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?