Ověřené recenze našich klientů (7242 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.07.2021 13:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-8971@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zajímavá forma vedení semináře.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 13.07.2021 09:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-0420@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.07.2021 13:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-7133@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup pana lektora v podání semináře
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 12.07.2021 11:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-1550@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? nápaditost, tvořivost, obsáhlost

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 01.07.2021 09:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-6821@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? mělo spád, žádné uspávání hadů
Vzkaz pro lektora, organizátora: :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 13:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-3791@bystricenp.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektora
Nelíbilo se Vám na semináři něco? drobnosti.......
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vysočinská pravda - jednou vyoraná brázda se nemá měnit

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 13:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-7024@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavně podané, neuspávající, výborné
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Po Vašem semináři jsem byla tak pozitivně naladěna, že mě ani nevrlá kolegyně nerozhodila. S přáním úžasného mega prodlouženého víkendu M.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-4470@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Poutavý způsob, kterým byl celý seminář veden, lektor je člověk na svém místě :-)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? K maximální spokojenosti chybělo už jen servírování kávy :-D
Vzkaz pro lektora, organizátora: Opět skvělý zážitek. Doufám, že budu mít možnost se zúčastnit více školení pod Vaším vedením :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-2301@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? kreativita vnesená do fádnosti úřednické materie
Nelíbilo se Vám na semináři něco? dávám přednost jiným pochutinám
Vzkaz pro lektora, organizátora: celkově úplně první seminář, takže dám vědět, až jich absolvuju víc (ale laťka je nastavená poměrně vysoko)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.06.2021 10:01, hodnotící: inteligentni-gdpr-1238@mesto-uh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nekonvečnost, jedinečnost, zapamatovatelnost, i šedá teorie se dá předávat s vtipem.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Rychle to uteklo.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky za Vaši práci, práce úředníka může být i zábavou pustí-li člověk do své práce nápaditost malinko zkrocenou platnými normami. To je pro mne poslání, které ve mě vzbudil Váš seminář. Děkuji za něj.
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec