Ověřené recenze našich klientů (8650 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 14:39, hodnotící: inteligentni-gdpr-4267@ostrava.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Humor a přístup lektora, který místo hodin potenciální nudy vytvořil svěží a zábavné dopoledne.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Méně informací by mohlo znamenat více zapamatování.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Námět k přemýšlení: Nerozdělit poměrně hutnou a obsáhlou problematiku do 2 kurzů?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 12:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-4768@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výklad byl fundovaný. Lektor velmi dobře komunikoval zadanou tematiku.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Váš projev byl poutavý a velmi se mi líbil.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 11:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-9186@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milý pane Martynku, Vy jste prostě nevšední.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 07:51, hodnotící: inteligentni-gdpr-9077@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář vedený zábavnou formou a přitom zcela jasně a zapamatovatelně.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 07:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-3703@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? příjemná atmosféra
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 07:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-4718@zsvizovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? výklad podaný hravou formou
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše bylo skvělé
Vzkaz pro lektora, organizátora: -

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.11.2022 06:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-0392@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výklad byl podán velmi zábavnou a profesionální formou, jakýkoli dotaz byl zodpovězen naprosto srozumitelně a hlavně s jednoznačným řešením.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Možná přechod z jedné problematiky do druhé byl na mě hodně rychlý.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Již dlouho jsem neviděla seminář školený tak zábavně a neformálně.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.11.2022 13:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-8412@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Téměř všechno - i s humorem.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těším se na další setkání a přeji hezké VÁNOCE.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.11.2022 07:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-8669@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Legrace
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: Super

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.11.2022 16:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-3452@vizovice.eu

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec