Ověřené recenze našich klientů (8155 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Životní cyklus dokumentů

Přidáno: 24.05.2022 15:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-4752@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Součástí výkladu byly ukázky konkrétních příkladů, čeho by se měl úředník vyvarovat při tvorbě písemností. To už se na seminářích nebo školeních moc často nevidí. Paní lektorka zřejmě moc dobře ví, že právě na příkladech se posluchač nejvíce naučí, dozví, a udrží si soustředění.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemohu vytknout vůbec nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Dle mých letitých zkušeností mohu zcela zodpovědně napsat, že pro mně je lektor, který vysvětluje látku na příkladech to nejlepší, co může být. Paragrafové znění zákona, vyhlášky, předpisu nebo nařízení přečíst česky zvládnu - to nemusím osobně trávit čas na semináři. To ovšem není případ Vaší lektorky (jak jsem předeslala na začátku své odpovědi)! Děkuji a přeji mnoho dalších takových lektorů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.05.2022 13:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-9554@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 14:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-1508@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? uvolněná atmosféra
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky, bylo to nevšední

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 13:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-5554@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 13:36, hodnotící: inteligentni-gdpr-3081@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Moc se mi líbily vtipné příklady v prezentaci, pan Martynek byl také vtipný a dařilo se mu udržet pozornost po celý seminář. Určitě si zapamatuji víc než na obdobném semináři jinde.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Díky otázkám a rozsiřující komunikaci jsme už nestihli vypracovat všechny příklady a dopodrobna probrat všechny stránky v prezentaci. Tak třeba příště.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za zajímavě podaný seminář, ať se Vám daří a přeji konvalinkový den. JB

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 23.05.2022 12:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-7564@mesto-zatec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vydržte i nadále dělat dobrou náladu

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 10:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-6809@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milý pane Martynku, Vaše vedení semináře bylo vtipné, poučné a nenechalo nás vydechnout. Je vidět, že ve svém oboru jste profesionál. Přeji Vám krásný paprskový den! P.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 09:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-7948@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? seminář se mi líbil
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 08:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-2778@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.05.2022 08:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-7540@praha12.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přednášející
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic mně nenapadá
Vzkaz pro lektora, organizátora: super akce, jsem příjemně překvapena
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec