Ověřené recenze našich klientů (8483 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 05.08.2022 09:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-0092@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Martynku, seminář byl zábavný. Mám připomínku k textu e-mailu Hodnocení semináře z Akademie nevšedního vzdělávání. Není vhodné jakékoliv odkazy skrývat pod slovo zde. Vhodné je použít odkaz přímo ve větě: „Věnujte, prosím, 38 sekund krátkému dotazníku.“ Odkazem by mělo být slovo dotazníku. Předem děkuji za zvážení úpravy textu e-mailu. S přáním příjemných dní

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 04.08.2022 14:39, hodnotící: inteligentni-gdpr-1646@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? - Díky přítomnosti skript se můžu lépe soustředit na výklad lektora a nestane se, že ni něco nestihnu zapsat. - Seminář byl zábavný, ale přitom naučný. - Konkrétní příklady šité přímo na náš úřad. - Průběžné testy jsou skvělou formou ukotvení nově nabytých znalostí.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nenapadá mě nic zásadního.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za nevšední zážitek. Očekával jsem klasický, nudný seminář. Velice jsem se zmýlil.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 03.08.2022 14:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-0519@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná zážitková forma a spousta užitečných informací
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ---
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále, ať se Vám daří!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 02.08.2022 13:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-1854@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? asi vše - perfektní

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 02.08.2022 07:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-3611@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipný, podnětný a díky tomu dobře zapamatovatelný obsah... a skripta pro připomenutí:-) Krása!
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Neřekla bych...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Perfektní zážitek, děkuji:-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 01.08.2022 11:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-9178@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl velmi prakticky zaměřený nad moje očekávání. Vzhledem i k praktickým příkladům z praxe a prezentaci přednášejícího to považuju za efektivně vynaložený čas :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.07.2022 10:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-1604@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.07.2022 15:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-5245@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Interakce, humor, příklady z praxe
Nelíbilo se Vám na semináři něco? přemíra medvídků zvyšuje riziko cukrovky :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Čágo belo, pane Radime

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.07.2022 12:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-1112@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.07.2022 11:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-3649@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celkové podání ze strany pana lektora, struktura semináře
Vzkaz pro lektora, organizátora: Velmi děkuji za tento seminář, který byl pojat zábavnou a zároveň velmi odbornou formou.
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec