Ověřené recenze našich klientů (7064 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-8757@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipné podání

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-9770@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Velmi poutavý výklad, za celý den nebyla chvilka, kdy by se člověk nudil.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-6063@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těším se na brzkou shledanou na příštím semináři.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:31, hodnotící: inteligentni-gdpr-0110@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Dobrý den pane Martynek, :-D

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-7299@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zábavnost a má schopnost udržet pozornost a taky možnost hned se vyzkoušet ve cvičeních.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Maličko pověst předčila očekávání. To je nevýhodou výjimečných lidí. A taky bohužel srozumitelnost mluvy.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Super den.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-3879@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipně pojatý výklad

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-2134@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbila se mi především odlišnost od jiných seminářů a obsah semináře, který byl pro mě přínosem.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ráda se zúčastním dalšího semináře Vaší společnosti.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-4395@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Netradiční forma, člověk se opravdu nenudil a dozvěděl spoustu užitečného
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-0530@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Forma podání

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.09.2020 07:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-4395@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vaše školení znamená získávání informací a zároveň velmi příjemně strávený den. Myslím, že takový den by bylo vhodné trávit alespoň jednou měsíčně....