Ověřené recenze našich klientů (7031 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 07:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-1886@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Pohodová a neformální komunikace. Super atmosféra kurzu. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací, změny v pravopisu apod.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Klidně bych si dala druhé pokračování. Nic nelze kritizovat.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to super, úžasný kurz. Děkuji. Irena

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 07:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-4533@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup lektora.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 06:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-4508@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno :) - od začátku do konce poutavý a zajímavý seminář :).
Nelíbilo se Vám na semináři něco? /
Vzkaz pro lektora, organizátora: nevšední zážitek :) děkuji

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 06:50, hodnotící: inteligentni-gdpr-4881@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Po celou dobu semináře se člověk nenudil, celý seminář byl veden na velmi vysoké profesionální úrovni. Jen víc takových seminářů. Pro mě byl velkým přínosem pro další profesní růst.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.09.2020 09:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-3452@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl velice zajímavý a poutavý. Hodnotila bych kladně znalosti a přípravu školitele a jeho prezentování.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc se mi seminář ve Vašem podání líbil ...

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.09.2020 08:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-1459@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Interaktivní forma - dotazy od lektora, cvičení na konci každé kapitoly
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Téměř až teatrální výkon lektora mi zpočátku vadil, ale postupem času jsem ho přijala a vlastně i díky tomu, bylo pro mě školení zapamatovatelné a tím pádem přínosné.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Měl jste pravdu v tom, že nás nedostatky činí výjimečnými :)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.09.2020 08:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-7194@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 10.09.2020 07:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-5034@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 09.09.2020 17:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-4852@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 09.09.2020 17:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-2847@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? NEVŠEDNOST
Vzkaz pro lektora, organizátora: JEN TAK DÁL