Ověřené recenze našich klientů (6632 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-6954@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Vzkaz pro lektora, organizátora: Lektorka - úžasná Organizátor - blahopřeji k lektorce a přeji hodně spokojených školících se :-). Krásný mlhoučkový den

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-6425@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup a odbornost lektora
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál :-)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 07:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-6063@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Osvěžení znalostí po cca 45 letech.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ----
Vzkaz pro lektora, organizátora: Líbil se mi jihomoravský přízvuk paní lektorky. Bylo by smutné, kdyby se pražská taxikářská čeština používala i v Brně.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 19.01.2020 15:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-8133@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? hezké, příjemné, vtipné, srozumitelné podání lektorky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 18.01.2020 08:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-5352@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Konstruktivnost, zapojování účastníků, příkladnost, odbornost lektorky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál, myslím, že není co zlepšovat.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 17.01.2020 14:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-3431@mubph.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Všechno
Vzkaz pro lektora, organizátora: Super :o)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 17.01.2020 13:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-3008@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za velmi přínosný seminář a mimotechnické pomůcky v pravopise. Využiji je nejenom v pracovním životě. Velmi pěkně zpracovaný, příjemný a dynamický.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 17.01.2020 12:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-8573@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Věcnost, praktická využitelnost, rozbor skutečných a nikoliv smyšlených písemností

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 17.01.2020 11:33, hodnotící: inteligentni-gdpr-9814@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše, bylo to super, díky

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 17.01.2020 10:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-7815@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?