Ověřené recenze našich klientů (7064 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 07.09.2012 06:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-8194@meuslany.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Především délka, nebyl ani krátký, ani únavně dlouhý a po celou dobu byl "živý",
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zatím letos nejlepší akce MěÚ.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 21:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-8599@varnsdorf.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? byl to pro mě nevšední zážitek, kterých bych si docela rád zopakoval, neboť jsem bohužel po obědě už na něm nemohl být
Vzkaz pro lektora, organizátora: rád si něco podobného zopakuji :-)

Etiketa s Ladislavem Špačkem, 4hodinový seminář (v sídle organizace)

Přidáno: 06.09.2012 14:37, hodnotící: inteligentni-gdpr-3989@mukolin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář podán velmi příjemnou formou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Pořádání dalšího semináře

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 06.09.2012 14:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-6885@trinecko.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? bezprostřednost

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 14:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-0743@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? S úrovní i atmosférou školení jsem byl spokojen.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to příjemné školení a poučné zároveň, učební manuál Úprava písemností...používám dnes a prakticky denně :-).

Zvládání obtížných situací při spolupráci s klientemkomunikace v konfliktech

Přidáno: 06.09.2012 13:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-5116@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup lektora, harmonogram, program, náplň, zaměření. Naprosto předčilo očekávání. Ze všech seminářů, které jsem doposud absolvovala byla Vaše agentura NAPROSTO bezkonkurenční.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Těším se na další setkání. Vaše semináře budu v budoucnu vyhledávat a doporučovat.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 13:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-1493@muzabreh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 13:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-8003@varnsdorf.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 13:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-5420@varnsdorf.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? interaktivita
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál :)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 06.09.2012 13:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-7847@varnsdorf.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?