Ověřené recenze našich klientů (7031 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Etiketa s Ladislavem Špačkem aneb umění společenského vystupování

Přidáno: 11.09.2020 12:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-7446@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? ...vše, byl úžasný...
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: ...jen tak dál...

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 10:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-6689@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? akčnost, práce s posluchači

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 09:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-7508@praha5.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbily se mně praktické ukázky. Uvedení současných výrazů a zmínění nejčastějších nešvarů se zdůvodněním.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Uvítala bych volnější tempo semináře.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Překvapila mě Vaše vysoká odbornost, hluboké znalosti a ukázková rétorika.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 08:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-3683@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 08:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-2254@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 08:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-7466@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář vedený zábavnou formou :-). Možnost ihned si přednášené učivo zkusit v jednotlivých cvičeních. Učební manuál k semináři.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Báječný pane lektore, Váš seminář byl velice zábavný ;-) a zároveň poučný. Těším se na příště :-). Šárka

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 08:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-0131@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipné příklady z praxe, které mají velký vliv na zapamatovatelnost nových poznatků.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Gumoví medvídci jsou bezva nápad, zkusím je uplatnit při problémových jednáních.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 07:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-8751@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Dynamičnost, výklad lektora, praktická cvičení, ...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc děkuji za příjemně strávený pracovní den.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 07:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-9375@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? akční a vtipný průběh, vyčerpávající a přehledný obsah, všeznalý, příjemný, vtipný a hezký lektor
Nelíbilo se Vám na semináři něco? málo medvídků :-) měla jsem jen 2 :-) (doma mi je sebraly děti)
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dál :-) těším se na příště. bylo to první setkání s panem lektorem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 11.09.2020 07:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-6036@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Super připravený seminář i tištěný materiál, zapojení účastníků semináře, procvičení gramatiky, aktivní lektor
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme za super seminář!