Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 10:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-7382@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milá paní lektorko, díky Vám svůj rodný jazyk, zejména gramatiku, neberu jako nutné zlo.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 17.09.2021 18:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-3833@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Originalita, inspirace, poučení, zážitek, nápaditost, podání informací a komunikativní lektor, kterému nevadilo vyrušování, šoupání židlí, skákání do řeči a nepohoršoval se nad chybnou odpovědí neznalého posluchače.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? V sále byla zima, ale za to lektor nemůže. Příště si vezmu teplý kožich, vlněné ponožky a termosku s litrem čaje a přídavkem směsi na zahřátí.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Nevím, kde lektor bere energii na takový nevšední výkon, beru si vzor, ale pochybuji, že mohu dosáhnout nějakého posunu. Potřebuji do třetice ještě jednou zopakovat, aby se úroveň mého písemného projevu ještě více zlepšila. Opakování neškodí, ale prospívá. Děkuji!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 16.09.2021 10:37, hodnotící: inteligentni-gdpr-8411@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 16.09.2021 10:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-3966@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipně podávané, neustále jsme byli ve střehu
Vzkaz pro lektora, organizátora: pěkné, žádné nudné školení

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 16.09.2021 09:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-6611@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Energický, příjemný seminář se spoustou důležitých informaci.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Příjemný člověk s úžasnou energii a v dnešní nelehké době jednoduchý a správným pohledem na věci kolem, díky za příjemný den plný informací a smíchu.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 16.09.2021 08:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-1993@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? byla to zábava a poučení, opravdu jsem se něco naučila
Nelíbilo se Vám na semináři něco? minimum inovace, seminář byl úplně stejný jako před pěti lety

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 16.09.2021 07:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-8775@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? líbilo se mi vše
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji, za super seminář :-)

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 15.09.2021 13:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-8152@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? téma semináře, poutavý výklad odborného tématu, prokládaný příběhy ze života
Vzkaz pro lektora, organizátora: těším se na další semináře s paní lektorkou

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.09.2021 11:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-6386@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Poprvé jsem se zúčastnila nevšedního vzdělávání. Velmi kladně hodnotím vtipný a zajímavý způsob prezentace.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál a přeji plnou nůši sil.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 15.09.2021 08:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-4752@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup lektora k nám. Taková škola hrou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Moc děkujeme za úžasný seminář. Jste super.