Ověřené recenze našich klientů (6632 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-1812@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl dynamický, zopakovala jsem si a oživila věci, které potřebuji ke své každodenní činnosti. Líbilo se mi propojení s etiketou.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Potřebovala bych větší časovou dotaci.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vyplnění dotazníku mi trvalo déle než 38 sekund.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-0899@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? srozumitelnost, názorné vysvětlování, dynamika, humor
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji a přeji slunce v duši

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-1256@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? schopnost lektora pracovat s publikem a jeho umění podat vcelku nudné téma zábavným způsobem
Nelíbilo se Vám na semináři něco? některé zbytečně sexistické vtípky

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-4049@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Rychlé tempo přednášky. Kurz nebyl utahaný a nudný. Názorná ukázka nejčastějších chyb byla pro moji práci přínosem.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-3103@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celková atmosféra, znalosti lektora.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vše bez závad.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Účast na školení byla dobrá volba.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-7291@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? byl pro mě poučný, zábavný a znalosti využiji ve své praxi
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nemám žádné námitky
Vzkaz pro lektora, organizátora: perfektní

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 14:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-5383@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? atmosféra, výborná osobnost lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 13:37, hodnotící: inteligentni-gdpr-6439@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odbornost lektora, poutavý výklad náročného tématu, kontakt lektora s účastníky semináře.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Martynku, děkuji za příjemně strávený den. S přáním pěkného odpoledne Blanka Chaloupková

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 13:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-1610@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? nové informace
Nelíbilo se Vám na semináři něco? šišlání lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 30.01.2020 13:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-2893@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Všechno, bylo to super.