Ověřené recenze našich klientů (7064 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-5599@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Nevšední přístup lektora k probírané problematice.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Opravdu zajímavé školení - jen tak dále.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-5355@temice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vyčerpávající výklad, humorná a příjemná forma výkladu! První školení, kde se mi nechtělo spát????!
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vše bylo v naprostém pořádku!
Vzkaz pro lektora, organizátora: Mám ráda lidi co mají smysl pro humor a ještě ho umí předávat dál...????????????. Přeji mnoho školících úspěchů!

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-6756@obecdomanin.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? neformálnost, odlehčování, pracovní materiály
Nelíbilo se Vám na semináři něco? --
Vzkaz pro lektora, organizátora: vše dobré při pátku:)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-6734@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Snaha lektora zapojit všechny účastníky

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-8804@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma výkladu, neustálá interakce, která nedovolovala ztratit pozornost a přirozeně haribáči...
Vzkaz pro lektora, organizátora: jste inspirující (nebo inspirativní?), asi obojí....

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-2571@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-0107@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Komunikační dovednosti lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-0394@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipné vysvětlení českého jazyka. Jsme ráda, že jsem se mohla semináře účastnit.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:08, hodnotící: inteligentni-gdpr-1151@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vzájemná komunikace lektora s posluchači.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za nevšední seminář.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 06:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-1218@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? styl výkladu, který pro praxi hodně dobře zapamatovatelný
Nelíbilo se Vám na semináři něco? není co vytknout
Vzkaz pro lektora, organizátora: jste úžasný profesionál i vkusný humorista v jedné osobě - hodně čtyřlístkových dní ;-)