Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 12:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-1831@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Podání, obsahová plnost a skvělý výklad
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše bylo perfektní
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jedno z nejlepších školení, které jsem absolvoval po stránce výkladu a osobnosti lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 20.09.2021 12:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-3034@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl dynamický, lektor poutavý a mé znalosti minimální... až jsem se chvílemi styděla
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Haribo... já raději mléčnou čokoládu
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za přiblížení "novinek", která jsou již léta v platnosti... konečně vím, ale nevím, zda budu vědět i za týden :)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 12:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-4808@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Moc se mi seminář líbil.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Vše bylo perfektní.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Přijdu zase.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-0987@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Srozumitelný a zajímavý výklad.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-6565@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Atmosféra, rozsah, podání

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-3593@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vynikající přednášející, velice dobře všechno vysvětleno.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Příjemná paní lektorka, děkuji za záživnou přednášku.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:17, hodnotící: inteligentni-gdpr-3416@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Paní lektorka je skvělá. Seminář byl zajímavý, praktický, vtipný a měl náboj. Seminář byl interaktivní, ale paní lektorka nikoho nenutila, aby se projevoval... To jsem velice uvítala.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Poděkování za super seminář!

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-9279@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Neskutečné nasazení paní lektorky a její znalosti týkající se oblasti českého jazyka a jeho používání na úřední úrovni. Svoji energii v rámci školení přenesla i na nás ostatní.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Obrovské poděkování za přínosné školení, které mě nabylo neskutečným množstvím energie na celý víkend.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-9659@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.09.2021 11:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-3772@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup paní lektorky. Seminář byl vtipný a měl spád. Ochotně odpovídala na dotazy z praxe. Na seminář byla připravena, prošla si náš web a upozornila na pochybení v dokumentech.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nic mě nenapadá.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál. Pěkný seminář.