Ověřené recenze našich klientů (6632 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 12:54, hodnotící: inteligentni-gdpr-3081@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přednes užitečných rad pana lektora
Vzkaz pro lektora, organizátora: mnoho příjemných dní přeji

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 12:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-4836@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 09:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-6437@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář se mi moc líbil, už se těším, jak budu upravovat písemnosti dle nových poznatků (legislativy).

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 08:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-3065@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 07:59, hodnotící: inteligentni-gdpr-2211@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektora, vysvětlení na konkrétních příkladech, přátelské prostředí

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 07:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-2822@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše bylo zajímavé
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ---
Vzkaz pro lektora, organizátora: úžasné

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 07:33, hodnotící: inteligentni-gdpr-8778@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 07:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-5860@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celý seminář byl velmi poutavý, dynamický a přitom uvolněný a vtipný.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále, jste prostě originál.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 06:49, hodnotící: inteligentni-gdpr-8622@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbilo se mi, že jsem se velice zábavným způsobem dozvěděla, co bych vlastně už vědět měla, a oprášila to, co jsem v hlavě udržela - teď zbývá, dostat vše do praxe. Líbilo se mi také, jak bylo jednoduché udržet pozornost po celou dobu semináře.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ano, myslím, že seminář mohl být delší ;-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Včerejší den - takto nejspíš musí vypadat škola hrou - byl báječný. Nevěřila jsem, že to zvídavé dítě je stále mojí součástí, a bylo skvělé se s ním po letech zase potkat. Děkuji, úžasný den.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 31.01.2020 06:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-1348@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Téma samotné, Váš způsob projevu, umíte zaujmout, "vtáhnout do děje", navíc jsem se dozvěděla spoustu zajímavých věcí.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál :)