Ověřené recenze našich klientů (7064 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 07:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-5036@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Netradiční pojetí semináře. Schopnost udržet pozornost přítomných posluchačů.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Tématický blok týkající se neúřední komunikace (slunce v duši, zasláno z koupelny...) přesunout na začátek nebo konec semináře (na zahřátí, nebo pro ty, kdo o to stojí - na odlehčení). Podle mého názoru tento blok ze semináře určitě neodstraňovat.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2020 10:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-8752@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2020 08:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-0556@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Haribáci:-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za procvičení bránice a přeji zástupy nadšených posluchačů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 16:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-2249@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 12:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-2735@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipný přístup lektora, odkazy na případy z praxe, zábavné a přitom poučné, žádná nuda.-)
Nelíbilo se Vám na semináři něco? pořádání v době koronavirových opatření - množství lidí v uzavřeném prostoru
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za pobavení. V práci jsem se už dlouho tak nenasmála.-) A k tomu jsem se dozvěděla něco užitečného. Hezký den. PF

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-6743@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-8768@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Chválím celý seminář, nenásilným způsobem si člověk opravdu zapamatoval velké množství poznatků.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Červené ponožky
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál - 1*

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-8880@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odbornost, vtip, nadhled, empatie.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Komplikace s technikou.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál :-).

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-3213@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? schopnost lektora udržet po celou dobu semináře pozornost účastníků

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 08:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-2037@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?