Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 08:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-4032@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Byl vedený zábavnou, živou formou, nebylo to monotónní vyprávění, kdy na člověka jde spaní.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Někdy trochu víc rychlá mluva, takže jsem nerozuměla, co lektor říká, ale chápu, že je málo času.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste dobrý.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 08:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-6304@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Skvělý výklad a příjemná atmosféra. Připravené materiály, následné procvičování jednotlivých bloků.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Výborný seminář, není na škodu si jej po čase zopakovat a pan lektor je úžasný, odvádí skvělou práci. Udržet pozornost všech posluchačů po celou dobu dosti dlouhého semináře není lehké a on to zvládá výborně. Má můj obdiv a přeji mu mnoho pozorných posluchačů.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 08:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-7561@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 08:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-5020@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Dokázal udržet pozornost celý seminář.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 07:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-1475@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? obsah, nevšední způsob výkladu
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme za Haribo.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 07:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-5025@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Srozumitelnost, zábavné podání, praktické ukázky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ať Vám i nadále zůstane smysl pro humor a nadšení, které z Vás při semináři vyzařovalo. Děkuji za příjemně strávený den. S přáním krásného, i když venku uplakaného dne, Eva, účastnice semináře

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 07:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-3710@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? způsob komunikace, připravenost podkladů, forma
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dál

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 07:03, hodnotící: inteligentni-gdpr-3392@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup přednášejícího, smysl pro humor

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.09.2021 08:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-5900@bucovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup školitelky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám žádné připomínky.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jste zajímavá žena, plná energie a umíte lidi zaujmout. Jen tak dál.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 20.09.2021 18:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-3969@mupt.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbilo se mi vše.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? O ničem nevím :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Skvělý seminář a skvělý lektor. Budu všem doporučovat :-)