Ověřené recenze našich klientů (7064 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 01.10.2020 14:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-1015@mu-vk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? příjemné
Vzkaz pro lektora, organizátora: super :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.09.2020 11:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-8883@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přednášející. První seminář, který mě opravdu zaujal a po celou dobu udržel mou pozornost :).
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: Doufám, že se v blízké době objeví opět nějaký seminář, kterého se budeme moci zúčastnit.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.09.2020 08:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-6891@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vypíchnutí důležitých jevů v písemném styku
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nevhodné poznámky některých kolegů, chybějící šálek kávy, který by navodil příjemnější atmosféru našeho setkání :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: málo prostoru na řešení jednotlivé problematiky, celkově bych školení prodloužila alespoň o 2 hodiny

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.09.2020 08:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-4389@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? --
Nelíbilo se Vám na semináři něco? --
Vzkaz pro lektora, organizátora: --

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 29.09.2020 07:44, hodnotící: inteligentni-gdpr-5167@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Téma by jistě nebylo tak zajímavé, kdyby ho nepřednášel skvělý lektor. Díky němu si odnáším spoustu nových poznatků.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Nejlepší školení, kterého jsem se zúčastnila. Děláte to dobře. :D

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 10:53, hodnotící: inteligentni-gdpr-5374@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? skvělý humor lektora, stejně tak i učební manuál a medvídci
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: S přáním veselých vzpomínek na školenou skupinu z Uherského Brodu, která příliš řešila "dobrý den" a dkg.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 10:30, hodnotící: inteligentni-gdpr-4131@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Lektorův osobní přístup a prokládání školení vtipnými, leč zřejmě pravdivými, příběhy k problematice školené oblasti.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? NE
Vzkaz pro lektora, organizátora: Keep up the good work! :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 08:09, hodnotící: inteligentni-gdpr-4295@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 07:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-6058@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl veden zábavnou formou, bylo ukázáno spousta příkladů na vysvětlení.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Není co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Super seminář, ale hodně informací v jednom dni. V závěru byla už těžší koncentrace pro mne na udržení pozornosti. Ale to není chybou semináře.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.09.2020 07:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-1863@ub.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?