Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 23.09.2021 08:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-4752@muberoun.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno, lektorka upoutala moji pozornost po celou dobu semináře, což u mě nebývá časté
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vůbec nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: mnohokrát děkuji, bylo to pro mě velmi přínosné

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 23.09.2021 08:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-4259@muberoun.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Projev lektorky, zajímavé příklady.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? xxxxx
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to fajn!

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 23.09.2021 08:10, hodnotící: inteligentni-gdpr-1642@muberoun.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přístup lektorky k posluchačům
Vzkaz pro lektora, organizátora: přeji krásné dny :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 23:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-0441@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? netradiční pojetí, schopnost udržet pozornost všech po celou dobu semináře, humor
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milý pane lektore, nejsou všichni strážníci městské policie stejní. V Nymburce jsme skutečně neúplatní. Jen po absolvování tohoto semináře máme stále problém psát "město Nymburk" s malým "m", ale pracujeme na tom... Děkujeme.

Jak se v práci prací neunavit

Přidáno: 22.09.2021 17:17, hodnotící: inteligentni-gdpr-0215@muberoun.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? i lektorka...:-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 15:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-7186@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? celý seminář od A do Z
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: jste super

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 11:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-9798@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář měl vysokou úroveň, nemám co bych vytkla. Více takových seminářů.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ------
Vzkaz pro lektora, organizátora: Milé, příjemné vystupování a výborná komunikace mezi lektorem a posluchačem. Děkuji.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 10:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-2029@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výklad veden zábavnou formou při zachování vysoké úrovně odbornosti!! Vyvážení důrazu na důležité s méně důležitým. Lektor dokázal udržet pozornost po celou dobu přednášky - nevídané!!
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Odměňování gumovými medvíky je nefér - nelze odolat :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za přínosnou přednášku.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 09:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-5589@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipná akční optimistická forma podání poznatků
Nelíbilo se Vám na semináři něco? příliš malá balení gumídků
Vzkaz pro lektora, organizátora: vydržte v této formě, neboť zpestřuje a zpřístupńuje jinak nudný obsah přednášky

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2021 09:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-3641@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Svižnost, pozitivní přístup lektora, velké množství praktických informací v přehledném, komplexním a zábavném až hravém pojetí.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jiskrný a galantní pane školiteli, děkuji nejen za opravdu nevšední, vtipné a přitom praktické školení, ale také za pozitivní náboj a impuls šířit jej dál například osloveními ... ať Vám tato energie a vtip vydrží!