Ověřené recenze našich klientů (7328 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-4688@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma stylu přednášky
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený Martynku, tak záživnou přednášku o tak nezáživných věcech neznám. Utvrdilo mě, že hodně věcí si pamatuji z Vašich přednášek absolvovaných v dřívějších letech. S přáním hezkého dne absolventka kurzu

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-3743@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Celkové pojetí semináře. Opravdu velmi netradiční. Spousta užitečných informací pro odbornou práci při psaní textu. Bohaté zkušenosti z této oblasti z různých sfér veřejného sektoru. Praktické ukázky konkrétních dokumentů s upozorněním na chyby v textu.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Asi nic.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Hodně zdraví, odhodlání a spokojených účastníků školení.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-6930@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 07:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-9035@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? bezprostřednost reakcí lektora, uvádění poutavých příkladů
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nelíbilo se mi, že jste pro některé jedince ještě neobjevili IQ v prášku, to bych velice ráda pro potěchu rozdávala hrstce stálých klientů :-D
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zábavný pane lektore, děkuji Vám za obohacující školení jazykových i písemných dovedností. Mohu jen doufat, že alespoň na sklonku svého života budu schopna napsat bezchybný/bezvadný e-mail nebo osobní dopis dle Vašich vzorů a rad. Do Hranic byste měl jezdit pravidelně, aby naši úředníci byli schopni psát kloudná lejstra. Děkuji Vám za příjemně strávený čtvrteční den plný užitečných podnětů. S úctou B. (Nikdo)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 06:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-6180@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Komunikace
Vzkaz pro lektora, organizátora: Super

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 06:52, hodnotící: inteligentni-gdpr-4178@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? všechno, forma, přednášející, jeho šmrc a elán
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to super :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 06:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-1044@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? pojatá forma prezentace tématu
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše ok
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.09.2021 06:40, hodnotící: inteligentni-gdpr-8788@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2021 21:17, hodnotící: inteligentni-gdpr-3157@mesto-hranice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná forma

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2021 12:29, hodnotící: inteligentni-gdpr-3256@meu-nbk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipná forma podání, příklady z praxe, neusínala jsem, ... Děkuji za céčka, doma jsme hráli čáru (já poprvé).
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Pouze moje zjištění, že se mám ještě co učit.
Vzkaz pro lektora, organizátora: 4* jen proto, abyste nepolevil :) Děkuji, iv.