Ověřené recenze našich klientů (7031 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:58, hodnotící: inteligentni-gdpr-4786@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Snaha lektora zapojit všechny účastníky

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:56, hodnotící: inteligentni-gdpr-7005@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma výkladu, neustálá interakce, která nedovolovala ztratit pozornost a přirozeně haribáči...
Vzkaz pro lektora, organizátora: jste inspirující (nebo inspirativní?), asi obojí....

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-0320@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:47, hodnotící: inteligentni-gdpr-8196@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Komunikační dovednosti lektora

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:34, hodnotící: inteligentni-gdpr-4101@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipné vysvětlení českého jazyka. Jsme ráda, že jsem se mohla semináře účastnit.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 07:08, hodnotící: inteligentni-gdpr-1459@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vzájemná komunikace lektora s posluchači.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za nevšední seminář.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 23.09.2020 06:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-2773@bzenec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? styl výkladu, který pro praxi hodně dobře zapamatovatelný
Nelíbilo se Vám na semináři něco? není co vytknout
Vzkaz pro lektora, organizátora: jste úžasný profesionál i vkusný humorista v jedné osobě - hodně čtyřlístkových dní ;-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2020 15:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-3304@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odlehčené podání problematiky.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Ne.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ať Vám, pane Martynku, vydrží dobrá nálada. :)

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2020 15:02, hodnotící: inteligentni-gdpr-9436@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praktické příklady.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 22.09.2020 14:48, hodnotící: inteligentni-gdpr-6311@mestovracov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Provázející - dokázal zaujmout, styl výkladu, profesionalita, zkušenost, odbornost
Vzkaz pro lektora, organizátora: Na Vašem semináři bych neusnula ani bez kávy, nenudila jsme se. Hezký den