Ověřené recenze našich klientů (7165 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Lidická 19, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 07:24, hodnotící: inteligentni-gdpr-6295@frydlantno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Téma přínosné i do běžného života, budu se snažit využít pro svůj osobní prospěch.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Školení mi narušovala přítomnost některých účastníků, neužila jsem si ho naplno. Ale to není problém lektora.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Školení se mi líbilo, děkuji :-) Určitě ještě služeb lektorky využiji.

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 07:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-3234@frydlantno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 06:46, hodnotící: inteligentni-gdpr-2016@sssfno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 06:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-5223@sssfno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? příklady ze života
Vzkaz pro lektora, organizátora: super

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.06.2021 06:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-4995@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Srozumitelné vysvětlení daného tématu.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: žádný

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 18.06.2021 06:25, hodnotící: inteligentni-gdpr-9031@frydlantno.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ne
Vzkaz pro lektora, organizátora: hodně zdraví

Zvyšování psychické odolnosti zaměstnanců

Přidáno: 17.06.2021 22:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-4989@volny.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Příjemná oddychová atmosféra
Vzkaz pro lektora, organizátora: Ráda se podobného semináře opět zúčastnim

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 17.06.2021 07:41, hodnotící: inteligentni-gdpr-0738@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipný, nadhled
Nelíbilo se Vám na semináři něco? bylo méně rozumět

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 17.06.2021 06:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-4301@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář plně dostál Vašemu názvu "nevšední vzdělávání". Takto pojatý seminář jsem ještě nezažila a troufám si říct, že již asi ani nezažiju. Obsahově perfektní, lektorsky nepřekonatelné a úroveň nadstandardní.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Jediné co se mi asi nelíbilo, bylo zjištění, že je tolik věcí, které dělám špatně či nedělám vůbec...
Vzkaz pro lektora, organizátora: Přeji Vám hodně úspěchů v další lektorské činnosti a mnoho spokojených účastníků. S pozdravem a přáním krásného dne V. R.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 16.06.2021 16:39, hodnotící: inteligentni-gdpr-6467@trebic.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec