Ověřené recenze našich klientů (5755 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 15:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-8231@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? odbornost a vtipnost lektora
Nelíbilo se Vám na semináři něco? trapnost některých kolegů a krátký čas
Vzkaz pro lektora, organizátora: jen tak dál :-) moc se mi seminář líbil, jen časová dotace byla vzhledem k možnostem zázračné gumy nedostačující. Přeji všem jen hezké dny a milé frekventanty kurzů.

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 13:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-7532@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? úvod, praktické rady
Nelíbilo se Vám na semináři něco? že cviky byly nezapamatovatelné, pokud nechodíte do kurzu
Vzkaz pro lektora, organizátora: pan lektor se snažil vysvětlit správnost cviku, ovšem dnes už málokdo ví jak se správně postavit, chtělo by to v kurzech předvést i pozice, které si osvojíme i po kurzu

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 11:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-4437@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Praxe

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 11:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-6691@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Bezprostřednost lektora, cvičení po úvodní teoretické části
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Příliš málo času k zažití spousty důležitých informací, cvičení nevyjímaje
Vzkaz pro lektora, organizátora: Zkuste navrhnout městu dlouhodobější spolupráci v této oblasti, řada z nás to jistě přivítá.

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 11:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-9594@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Pro lektora: To, že pracujeme na úřadě neznamená, že neznáme anatomii a latinské názvy (ať už svalů nebo čehokoli jiného) :)

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 11:07, hodnotící: inteligentni-gdpr-4823@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? kombinace teorie + praxe, profesionální přístup lektora
Nelíbilo se Vám na semináři něco? prodloužením teoretické části se nám jako 1.skupině zkrátila praktická část
Vzkaz pro lektora, organizátora: Díky za podněty

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 11:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-3733@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? celkové podání semináře, jeho rozdělení na dvě části
Nelíbilo se Vám na semináři něco? vše bylo dokonalé
Vzkaz pro lektora, organizátora: budu ráda, když se seminář bude opakovat i v příštích letech

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 10:45, hodnotící: inteligentni-gdpr-8995@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické rady
Nelíbilo se Vám na semináři něco? seminář byl příliš krátký
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 19.02.2019 10:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-3351@veseli.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtip, pohotovost a lehkost přednesu lektora.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nedostatek vtipu, pohotovosti a občasná překvapující neznalost moje.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vydržet a neseběhnout z cesty.

Akademie zad aneb aby záda nebolela

Přidáno: 19.02.2019 10:43, hodnotící: inteligentni-gdpr-1156@koprivnice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? názorné ukázky cvičení
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec