Ověřené recenze našich klientů (6983 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 14:10, hodnotící: inteligentni-gdpr-5505@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Zajímavý seminář od A-Z
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám co vytknout.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Excelentní.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 14:01, hodnotící: inteligentni-gdpr-4975@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Velmi poutová forma se zaujetím a udržením pozornosti všech účastníků po celou dobu školení.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Mohlo být více sladkostí :-)
Vzkaz pro lektora, organizátora: Skvělá práce s emocemi a řízenou intonací projevu.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 13:50, hodnotící: inteligentni-gdpr-0742@mesto-domazlice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Velmi se mi líbil obsah i forma podání. Seminář předčil má očekávání o milion úrovní. Lektor byl skvělý řečník, uměl si sjednat pořádek pokud bylo třeba, uměl zaujmout a udržet pozornost. Moje zatím nejlepší zkušenost se seminářem.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nelíbila se mi nepřipravenost projektoru a chvilkový hluk, ale tyto nepříjemnosti nebyly zaviněny lektorem.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Nevšední pane Martynku, jste úžasný! Váš projev byl nezapomenutelný. Je vidět, že Vás práce naplňuje, že jste člověk na správném místě - nebo umíte dobře hrát. Každopádně díky za Váš čas a prosím neztraťte tu energii, která Vás dělá jedinečným. Napadlo mě jestli nechcete učit učitele, jak zaujmout své studenty - jste na to talent. Krásný den. A.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 13:21, hodnotící: inteligentni-gdpr-0923@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? konkrétní příklady
Nelíbilo se Vám na semináři něco? tempo, kdy nebylo v některých případech možné se plně soustředit na jednotlivé problémy
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme za zaujetí a schopnost udržet si pozornost.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:26, hodnotící: inteligentni-gdpr-0528@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Všechno, ale hlavně lektor.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Byl krátký, udělala bych minimálně dvoudenní.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dále.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-6410@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Nelíbilo se Vám na semináři něco? nic
Vzkaz pro lektora, organizátora: bez připomínek

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:16, hodnotící: inteligentni-gdpr-3140@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Výklad pana přednášejícího Martynka byl velmi zajímavý a poutavý.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:15, hodnotící: inteligentni-gdpr-8941@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odbornost lektora.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-8625@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? forma podání
Vzkaz pro lektora, organizátora: Poděkování za příjemnou změnu v pracovním procesu a za informace.

Současná legislativa a její dopad na úpravu dokumentůetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.09.2020 12:00, hodnotící: inteligentni-gdpr-4127@holesov.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odborné znalosti lektora. Poutavý projev, který byl doplněn vtipnými historkami.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? -
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bylo to skvělé, zábavné a inspirativní.
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec