Ověřené recenze našich klientů (6565 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.01.2020 12:33, hodnotící: inteligentni-gdpr-9564@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.01.2020 11:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-0411@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkujeme.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.01.2020 11:22, hodnotící: inteligentni-gdpr-6412@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Seminář byl velmi zajímavý a velice přínosný. Největší díky patří paní lektorce, jednoznačně to bylo jedno z nejlepších školení.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní magistro, patří Vám velké díky. Jste vážně úžasná. Děkuji za to, že jsem Vás poznala. Vážený pane Martynku, přála bych Vám více tak skvělých lidí jako je paní Zuzana. Takové lidi by měl člověk platit zlatem. Moc děkuji, za skvělý seminář. S pozdravem Kolaříková

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.01.2020 11:11, hodnotící: inteligentni-gdpr-6298@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Na semináři se mi líbilo úplně všechno, velké díky patří lektorce.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Paní magistro, moc děkuji za perfektní seminář, bylo to jedinečné, lepší jsem nezažila. Jste úžasný člověk, moc ráda jsem Vás poznala.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-2699@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:42, hodnotící: inteligentni-gdpr-1320@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:14, hodnotící: inteligentni-gdpr-0899@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-6519@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vše
Vzkaz pro lektora, organizátora: Lektorka - úžasná Organizátor - blahopřeji k lektorce a přeji hodně spokojených školících se :-). Krásný mlhoučkový den

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 08:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-3359@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přístup a odbornost lektora
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál :-)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 20.01.2020 07:32, hodnotící: inteligentni-gdpr-6729@mestodobris.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Osvěžení znalostí po cca 45 letech.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ----
Vzkaz pro lektora, organizátora: Líbil se mi jihomoravský přízvuk paní lektorky. Bylo by smutné, kdyby se pražská taxikářská čeština používala i v Brně.
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec