Ověřené recenze našich klientů (6274 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 28.06.2019 14:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-3522@seznam.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? vtipné podání odborné češtiny lektorem

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 26.06.2019 07:36, hodnotící: inteligentni-gdpr-9626@batnovice.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vtipný a zábavný způsob vedení semináře, kterým dokázal udržet pozornost posluchačů - i po obědě.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 26.06.2019 07:27, hodnotící: inteligentni-gdpr-3066@mestortyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? přesně dané informace k tématu, pochopitelné
Vzkaz pro lektora, organizátora: buďte takový, jaký jste... skvělý :-)

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 25.06.2019 07:51, hodnotící: inteligentni-gdpr-9322@mestortyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické informace podané zábavnou formou, která napomáhá snadnějšímu zapamatování, skvělá atmosféra vytvořená lektorem
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji moc za spolupráci, i starostové z okolních obcí byli ohromeni:-)

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 24.06.2019 17:13, hodnotící: inteligentni-gdpr-1444@mesto-uh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Příjemné vystupování a pozitivní energie lektora.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Chtělo by to trošku více časového prostoru na předmětnou problematiku.

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 24.06.2019 13:55, hodnotící: inteligentni-gdpr-8650@mesto-uh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Vzkaz pro lektora, organizátora: Nejlepší školení, co jsem absolvovala.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 24.06.2019 09:33, hodnotící: inteligentni-gdpr-7086@mestortyne.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Živou a záživnou formou podané informace.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Jen tak dál

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 24.06.2019 08:05, hodnotící: inteligentni-gdpr-2836@kr-jihomoravsky.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? dynamika, energický seminář, který nenudil, ale upoutal
Vzkaz pro lektora, organizátora: výborné

Písemná komunikace v praxiasertivita a empatie v dopisech

Přidáno: 21.06.2019 13:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-0403@mesto-uh.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Líbila se mi celková organizace semináře, včetně aktivního zapojení posluchačů, odbornost lektorky a spousta praktických příkladů.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Bohužel seminář velmi rychle utekl. Mějte se krásně a děkuji.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 21.06.2019 07:28, hodnotící: inteligentni-gdpr-7281@chvalec.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Způsob pojetí semináře
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec