Ověřené recenze našich klientů (6124 recenzí)
97 % zákazníků doporučuje naše semináře
Celkové hodnocení
Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Akademie nevšedního vzdělávání, s. r. o.,

Zavolejte nám: 777 858 954
Příkop 4, 602 00 Brno

dává vzdělávání nový směr

Ověřené recenze našich klientů

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 12:04, hodnotící: inteligentni-gdpr-5960@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 11:18, hodnotící: inteligentni-gdpr-4263@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vše se mi líbilo, protože bylo podáno neotřelou formou, která dokázala zaujmout určitě všechny
Nelíbilo se Vám na semináři něco? viz výše
Vzkaz pro lektora, organizátora: Vážený pane Radime, jen tak dál :-). Přeji Vám dalších 498 773 spokojených účastníků Vašich seminářů. Mějte pohodové velikonoční svátky Jana

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 10:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-1528@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? - pojetí semináře ze strany lektora - seminář byl pro mne přínosný
Nelíbilo se Vám na semináři něco? ---
Vzkaz pro lektora, organizátora: děkuji Vám za seminář

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 09:35, hodnotící: inteligentni-gdpr-4376@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Interaktivní a zejména velmi humorná forma, vtipné a názorné konkrétní příklady, vyhovující tempo (ani tak pomalé, že bychom usnuli, ani příliš rychlé, že bychom informace nestihli zpracovat). Obsah byl velmi přínosný, poprvé jsem se dozvěděla o rozporech mezi legislativou a pravidly českého pravopisu. Vím, že se pravopis od mých školních dob změnil, některé věci vím (a snažím se s nimi ztotožnit a používat), ale mnohé "nové" jsem se dozvěděla a za to také děkuji.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Někdy to bylo na můj vkus až hodně přehrávané show, ale kvituji s potěšením, že nikdy to nepřekročilo hranici neúnosnosti.
Vzkaz pro lektora, organizátora: Přeji nadále pozitivní náladu nejen o nastávajících Velikonocích!

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 09:06, hodnotící: inteligentni-gdpr-7071@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktické cvičení

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 08:23, hodnotící: inteligentni-gdpr-6077@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? zábavná forma
Vzkaz pro lektora, organizátora: Děkuji za medvídky, ale my jsme doma čtyři.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 08:20, hodnotící: inteligentni-gdpr-8663@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Odbornost, věcnost, konkrétní příklady.

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 08:12, hodnotící: inteligentni-gdpr-1946@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? praktická cvičení

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 07:57, hodnotící: inteligentni-gdpr-1218@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Vše :-), jak přístup p. Martynka, tak připravené materiály a jejich obsah. Nepamatuju se, že bych se na nějakém semináři takto nasmála. Moc děkuji

Současná legislativa a její dopad na úpravu písemnostíetiketa a normy v písemném styku

Přidáno: 18.04.2019 07:38, hodnotící: inteligentni-gdpr-7558@msk.cz

Jaký je Váš celkový dojem ze semináře?
Jak naplnil seminář Vaše očekávání?
Jaká byla osobnost lektora?
Jaká byla lektorova odborná úroveň?
Co se Vám na semináři líbilo? Přednes lektora - neobvyklý, velice působivý, který zaujme pozornost.
Nelíbilo se Vám na semináři něco? Nemám žádné výhrady.
Vzkaz pro lektora, organizátora:
1 2 3 4 5 6 7 8 Další Konec